Vill du synas här?
torsdag, 11 juli 2013 09:22

Roslagsloppet sista anmälningsdag måndag 15/7 Utvalda

Skrivet av

Sista anmälningsdag för Roslagsloppet är den 15/7 och i år kommer det inte gå att efteranmäla sig då vi kommer att behöva den tiden för att förbereda tävlingen. Ni får direkt vid anmälningen en bekräftelsebiljett på att anmälningen är klar och ni kommer upp på listan med anmälda. Gå in på roslagsloppet.com för att anmäla er eller se vilka som är anmälda.

Och med anledning av att SVERA är i en upphandling med att införa tracker i vissa SM-klasser och den upphandlingen har dragit ut väldigt mycket på tiden så har arbetet från Webtracking avstannat.

 Webtracking är ett av de företag som är med i upphandlingen men eftersom vi idag inte vet vilket företag det blir som får kontraktet så är det som Peter och Sven informerar att de inte kan lägga all energi och kapital på något som dem kanske inte får något tillbaka på. Jag förstår det fullt ut. Tyvärr så innebär detta att Roslagsloppets tävlande, publik och tävlingsledning blir drabbade. Efter förra året med stora problem med resultatrapportering så hade vi hittat en lösning med trackersystemet som skulle göra att resultatet skulle kunna redovisas (nästan i realtid). Vi skulle också kunna se vart alla båtar fanns på banan så publiken kunde följa loppet på storbildskärmar i Öregrund men även på nätet. Tävlingsledningen skulle se att alla bevakningsbåtar och räddningsbåtar fanns på plats och kunna meddela rätt funktionärsbåt om någon avtävlingsbåtarna stannade. P.g.a. detta så försöker vi hittat alternativa lösningar. Rapporteringen till publiken kommer att ske så gott det går via speaker i Öregrund, bevakningen av banan har vi varit tvungna att hyra in två extra flygplan och resultatrapporteringen måste vi lösa med fler personer vid målgången. Vi beklagar detta som innebär att vi som förening inte kommer kräva tracker på tävlingsbåtarna i år.

Läs mer på Roslagsloppets hemsida

 

Guppa

Sveriges största mötesplats för Vattenskoter & Jetskiåkare - Allt samlat på ett ställe! Välkommen! Till Sveriges mötesplats för oss åker vattenskoter och jetski.

www.guppa.se
Logga in för att kunna kommentera
Logga in  \/ 
x
x
Registrera  \/ 
x

VÄLKOMMEN!

Guppa.se är mötesplatsen för oss i Sverige som åker vattenskoter och
jetski. Här hittar du:

  • Senaste nyheterna
  • Forum med samlad kunskap och erfarenheter
  • Bloggar
  • Tävlingskalender och resultat
  • Webbshop med noga utvalda produkter

Självklart är det gratis att bli medlem!

 

Bli medlem

HÄNDER I FORUMET

Senaste forumtrådarna

  • Inga inlägg att visa.

Vem är online?

Vi har 234 besökare och inga medlemmar online

TÄVLINGAR & EVENTS

« Mars 2023 »
Mån Tis Wed Tors Fri Lör Sön
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31