tisdag, 18 juni 2013 22:18

3 Augusti - Roslagsloppet Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Öregrunds Racerklubb i samarbete med Roslagens Boat Racing hälsar alla välkomna till det 51:a Roslagsloppet

Information kommer löpande att läggas ut här:

Aktuellt!! Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag för Roslagsloppet är den 15/7 och i år kommer det inte gå att efteranmäla sig då vi kommer att behöva den tiden för att förbereda tävlingen.  Så kom ihåg att anmäla er innan 15/7. Ni får direkt vid anmälningen en bekräftelsebiljett på att anmälningen är klar och ni kommer upp på listan med anmälda. Gå in på roslagsloppet.com för att anmäla er eller se vilka som är anmälda.

 

Bränsle:

ÖRK och RBR i sammarbete med Lantmännen Aspen AB erbjuder alla team försäljning och transport av Aspen till Depån i Norrtälje och Karlsviken i Väddökanal.

Detta gjordes även förra året med väldigt lyckat resultat. Lantmännen Aspen kommer att leverera det som behövs för första delsträckan till teamen under fredagen i depån i Norrtälje och sen bränslet för andra delsträckan vid bryggorna i Karlsvik i Väddökanal. Där kommer era dunkar finnas på plats uppmärkta med ert båtnummer så att ni lätt kan tanka om era båtar.

Det innebär att er trailerförare inte behöver åka ut till Väddökanal utan kan åka direkt upp till Öregrund för att kunna se målgången. Detta var något som värkligen uppskattades förra året.

Priser.
Aspen 4 95 okt 22,50 kr/l 562,5 Kr/dunk
Aspen 2 23,50 kr/l 587,5 kr/dunk
Aspen + 98 oktan 25,46 kr/l 636,5 kr/dunk
Aspen + 98 oktan 2t 661,5 kr/ dunk'

 

Tracker:

Med anledning av att SVERA är i en upphandling med att införa tracker i vissa SM-klasser och den upphandlingen har dragit ut väldigt mycket på tiden så har arbetet från Webtracking avstannat. Webtracking är ett av de företag som är med i upphandlingen men eftersom vi idag inte vet vilket företag det blir som får kontraktet så är det som Peter och Sven informerar att de inte kan lägga all energi och kapital på något som dem kanske inte får något tillbaka på. Jag förstår det fullt ut. Tyvärr så innebär detta att Roslagsloppets tävlande, publik och tävlingsledning blir drabbade. Efter förra året med stora problem med resultatrapportering så hade vi hittat en lösning med trackersystemet som skulle göra att resultatet skulle kunna redovisas (nästan i realtid). Vi skulle också kunna se vart alla båtar fanns på banan så publiken kunde följa loppet på storbildskärmar i Öregrund men även på nätet. Tävlingsledningen skulle se att alla bevakningsbåtar och räddningsbåtar fanns på plats och kunna meddela rätt funktionärsbåt om någon avtävlingsbåtarna stannade. P.g.a. detta så försöker vi hittat alternativa lösningar. Rapporteringen till publiken kommer att ske så gott det går via speaker i Öregrund, bevakningen av banan har vi varit tvungna att hyra in två extra flygplan och resultatrapporteringen måste vi lösa med fler personer vid målgången. Vi beklagar detta som innebär att vi som förening inte kommer kräva tracker på tävlingsbåtarna i år.

 

Missa inte att ladda ner inbjudan nedan

Besök även www.roslagsloppet.com.

Läs 7544 gånger Senast ändrad torsdag, 11 juli 2013 09:36
Guppa

Sveriges största mötesplats för Vattenskoter & Jetskiåkare - Allt samlat på ett ställe! Välkommen! Till Sveriges mötesplats för oss åker vattenskoter och jetski.

www.guppa.se
Logga in för att kunna kommentera
Logga in  \/ 
x
x
Registrera  \/ 
x

VÄLKOMMEN!

Guppa.se är mötesplatsen för oss i Sverige som åker vattenskoter och
jetski. Här hittar du:

  • Senaste nyheterna
  • Forum med samlad kunskap och erfarenheter
  • Bloggar
  • Tävlingskalender och resultat
  • Webbshop med noga utvalda produkter

Självklart är det gratis att bli medlem!

 

Bli medlem

HÄNDER I FORUMET

Senaste forumtrådarna

  • Inga inlägg att visa.

Vem är online?

Vi har 258 besökare och inga medlemmar online

TÄVLINGAR & EVENTS

« April 2024 »
Mån Tis Wed Tors Fri Lör Sön
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30